Ajuntament de Faura

FAURA S'EMBARCA EN EL MEDITERRANI AMB LA SEUA ESCOLA D'ESTIU

fb


El programa d’enguany contempla activitats relacionades amb el mar, la comunicació, l'art, la música i un lipdub final

Fins al 31 de de juliol, prop de 100 xiquets i xiquetes, d’entre 3 i 12 anys, gaudiran de l’Escola d’Estiu de Faura i d’un viatge d’aprenentatge i diversió, donat que la temàtica d’enguany, "Ens anem de creuer pel Mediterrani", servirà per aprofitar les diverses situacions que es poden donar en un creuer perquè la xicalla aprenga i s'ho passe d'allò més bé a través d'una gran varietat d'activitats.

Per a donar la millor atenció a totes i tots els menuts inscrits, un total de 14 professionals atendran les seues necessitats. En concret, l’organigrama està compost per una coordinadora, 9 monitores i 4 treballadors i treballadores en pràctiques.

Amb la temàtica del creuer, cada setmana se centrarà en un tema concret. La primera setmana versarà sobre el nostre entorn, el port de València, la flora i la fauna del mar. Continuaran aprenent sobre la comunicació verbal i no verbal, els diferents idiomes, la llengua de signes i el braille. L'art i la música seran els protagonistes de la tercera setmana. El creuer farà una parada a Barcelona i els xiquets i xiquetes coneixeran un poc més sobre la Sagrada Família, el Parc Güell i faran manualitats amb argila. Per últim, la quarta setmana estarà centrada en els espectacles i l’entreteniment que es troben a bord del creuer, com els musicals i els teatres.

Com ja és habitual, l'Escola d'Estiu de Faura comptarà amb la visita de diversos professionals del poble relacionats amb la temàtica que s'estiga treballant durant eixa setmana. Així, els components d'Hort Art, Pere Bodí i Alex Guerra, seran un dels convidats, com també l’entrenador del CF Faura, Neftalí, que oferirà una de les seues interessants classes de cuina.

La programació finalitzarà amb un divertit lipdub, en el qual participaran tots els i les assistents, cantant i ballant.

L'Escola d'Estiu és una iniciativa de l'Ajuntament de Faura per a fomentar l'oci educatiu dels xiquets i xiquetes del municipi durant les vacances d'estiu, facilitant la conciliació laboral i familiar. L’activitat es desenvolupa de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores en les aules del CEIP Sant Vicent Ferrer i en altres instal·lacions municipals, com la piscina o el parc de La Rodana. 

 

Reunió informativa de l'Escola d'Estiu

 

 

 

 

2 de juliol de 2024