Ajuntament de Faura

ACLARACIONS SOBRE REVISIONS DE GAS PORTA A PORTA

fb


Cada particular és el responsable de triar i cridar a l'empresa que vol que li faça la revisió

Davant les consultes que ens heu traslladat sobre les revisions del gas que s'estan realitzant hui porta a porta a Faura volem aclarir alguns punts clau.
 
  • Vos recordem que cada particular és lliure de triar l'empresa que desitge per a dur a terme la revisió de la seua instal·lació de gas. És important que tingueu present que sou vosaltres, com a usuaris i usuàries, els qui teniu el dret i la responsabilitat de decidir qui fa esta tasca en la vostra casa.
  • En este sentit, no és recomanable deixar entrar en el vostre domicili a qualsevol treballador/a que es presente al·legant una suposada revisió del gas, sense haver sigut cridat per vosaltres prèviament. Insistim en que teniu la llibertat de cridar a l'empresa que considereu més adequada i són ells els qui hauran d'acudir al vostre domicili prèvia sol·licitud vostra.
 
La seguretat i el benestar de tots i totes és la nostra prioritat, per la qual cosa us recomanem ser cautelosos i no permetre l'accés a desconeguts sense la deguda verificació.
 
Si teniu alguna pregunta addicional o necessiteu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.
 
 
18 de març de 2024