Ajuntament de Faura

L'AJUNTAMENT DE FAURA I LA POLICIA LOCAL UNIXEN ESFORÇOS PER UNES FALLES SEGURES

fb


El CEIP Sant Vicent Ferrer acull un taller per a xiquets i xiquetes sobre l’ús responsable de coets

En la búsqueda constant de garantir unes Falles segures i plenes de diversió per a tots i totes, l’Ajuntament ha organitzat amb la col·laboració del CEIP Sant Vicent Ferrer un instructiu taller sobre l'ús responsable de coets, que ha estat impartit per la Policia Local.

En una iniciativa dirigida als més joves del municipi, agents de la Policia Local s’han desplaçat al centre educatiu per a explicar les diferents categories de coets permeses, tenint en compte l'edat dels xiquets i xiquetes. L'activitat s’ha centrat en informar-los sobre les mesures de seguretat essencials per a gaudir d'unes Falles sense riscos, evitant possibles accidents i, fins i tot, incendis.

Durant la sessió, els agents han compartit coneixements fonamentals sobre l'adequat maneig dels artefactes pirotècnics, destacant la importància de seguir les pautes establides segons l'edat dels usuaris i usuàries. Així mateix, s’han brindat recomanacions específiques per a evitar situacions perilloses i garantir un entorn festiu i segur.

L'Ajuntament de Faura ha agraït la col·laboració i dedicació tant de la Policia Local del municipi, com d’Àlvaro, policia local de Burriana en aquest enriquidor taller.

Amb aquestes accions, el consistori reforça el seu compromís amb la seguretat dels veïns i veïnes, fomentant la responsabilitat i el gaudi ple de les festes falleres. La col·laboració interinstitucional i la conscienciació ciutadana són pilars fonamentals per a viure unes Falles inoblidables i, sobretot, segures.

 

 

 

13 de març de 2024