Ajuntament de Faura

L’AJUNTAMENT TORNA A IMPULSAR EL COMERÇ LOCAL DURANT ELS NADALS AMB UN PRESSUPOST DE 5.000 EUROS

fb


Les diverses iniciatives de la campanya nadalenca contemplen el catàleg “M’ho demane” i els tradicionals concursos d’aparadors

No hi ha Nadal a Faura sense campanya de comerç local. I és que l’Ajuntament, any rere any, des de fa ja una dècada, dedica un important esforç i pressupost a promoure les compres de proximitat durant aquestes festes. Al 2022, tal com va fer l’any passat, el consistori destinarà 5.000 euros per a les diverses iniciatives que ha preparat amb l’objectiu que la ciutadania faça al seu poble les tradicionals compres nadalenques.

Una de les propostes més creatives que va llançar l’Ajuntament fa ja tres anys és un catàleg molt especial que sota el nom de “M’ho demane” emula una carta per al Reis d’Orient. La idea és que la població adulta trie quatre regals dels oferits en el catàleg i deposite la seua carta, acompanyada d’un tiquet de compra, en la bústia que hi haurà a l’ajuntament. El 5 de gener de 2023 s’obrirà l’urna i 45 persones aconseguiran, per sorteig, tots els regals que han demanat. La campanya és una manera més de donar visibilitat a tots els comerços del poble i als serveis i productes que aquestos oferixen, però també busca fidelitzar els clients, perquè, tal com explica la tinent d’alcalde, Consol Duran, “comprar a Faura és invertir en futur”. 

D’altra banda, per impulsar l’ambient nadalenc i omplir de llum i color els carrers del poble, l’Ajuntament continua posant en marxa el concurs d’aparadors nadalencs. Una iniciativa que destaca per la seua antiguitat i que enguany complirà 11 anys. Com ja és habitual, un jurat independent valorarà entre altres la creativitat, la innovació, l’originalitat, la il·luminació i la integració amb el gènere del comerç dels participants i decidirà quins són els tres aparadors premiats amb 200, 150 i 100 euros.

Aquesta proposta servirà per a un altre concurs que es desenvoluparà a les xarxes socials Facebook i Instagram, on els i les internautes hauran de votar l’aparador que més els agrade. Amb la votació entraran en el sorteig d’un dels 8 vals de compra de 50 euros per a gastar en el comerç dels locals participants.

En total, l’Ajuntament destinarà un total de 5.000 euros a totes aquestes iniciatives que no fan sinó incidir en la idea de que comprant al comerç local, guanyem tots. “Guanyem en qualitat de vida, evitem desplaçaments, creem un poble més viu, estretim llaços i, en definitiva, ens fa créixer a tots”, conclou Duran.

 

COM PARTICIPAR EN EL SORTEIG DEL CATÀLEG "M'HO DEMANE"

Amb la campanya "M'ho demane", repartim més d'un centenar de productes i serveis per a 45 persones en forma de regal. I tu pots ser una d'elles.

Com pots participar? És molt senzill:

  • En el catàleg trobaràs el nom i dades dels comerços que participen en la campanya i les propostes de regals que ofereixen cadascun.
  • D'entre tots els regals, has de triar QUATRE en total. (No pots triar més d'un regal del mateix comerç).
  • Una vegada elegits els QUATRE regals, escriu-los juntament amb les teues dades personals en la carta que trobaràs en l'últim full del catàleg.
  • Introdueix la carta juntament amb un tiquet de compra d'un comerç de Faura, en el sobre on va el catàleg. (No valdrà cap tiquet amb data anterior al 22 de desembre).
  • Deposita-la en l'urna que hi ha a l'ajuntament. Tens de temps fins a les 14 hores del dia 5 de gener de 2023. 
  • El dia 5 es procedirà a l'extracció de 45 cartes, que seran les guanyadores del sorteig. L'Ajuntament es posarà en contacte amb les persones premiades per a comunicar-les la manera d'adquirir els seus regals.

Sort!

 

 

19 de desembre de 2022