Ajuntament de Faura

RELACIÓ DE DESPESES DE L'AJUNTAMENT PER LES FESTES D'AGOST

fb


Despedida de la Comissió de Festes i benvinguda als nous festers i festeres

Com sol ser habitual una vegada està acabant-se setembre i un mes després de les nostres Festes d'Agost, és hora de donar la benvinguda a la nova Comissió de Festes i despedir a la que ha estat al capdavant d'ella tres anys. 

Des de 2018 les Festes estan coorganitzades i cofinançades, tant per l'Ajuntament com per la Comissió, una vegada que l’Ajuntament va decidir suprimir la quota de casa a casa que es cobrava (l'últim any que es va aplicar es van replegar uns 45000 euros).

Des d’eixe moment, la Comissió es fa càrrec íntegrament de les despeses del dia 15 (dia de la Festa), de la compra dels bous i arena (les assegurances, barreres, ambulàncies i permisos són a càrrec del poble), del berenar dels majors i d'aquelles activitats que estimen programar.

L'Ajuntament paga la resta de programació i tot el relacionat amb els tres dies grans de la festivitat de Santa Bàrbara (la baixada, processó i la pujada), com venia sent habitual fins eixe moment. Us passem a continuació la relació de despeses d'enguany fetes per l'Ajuntament.

L'Ajuntament, encara que firma el contracte, reserva a la Comissió l'elecció de les orquestres, així com la ubicació de certa programació, i detalls com les eixides dels bous, com una deferència a qui són cridats a ser festers i festeres.

Queda només donar-los les gràcies per la seua dedicació i li donem la benvinguda als pròxims, que ara, com sabeu, amb la pandèmia els constitueixen aquells i aquelles que compleixen 23 anys. 

Una vegada constituïda la nova Comissió obrirem un enllaç al canal de participació de l'Ajuntament perquè puguem fer aportacions de millora i es valoren per part de totes i tots els que estan cridats a organitzar les Festes 2023.

 

 

 

21 de setembre de 2022