Ajuntament de Faura

SERVEI DE MEDIACIÓ FAMILIAR I VEÏNAL

fb


S'oferta gratuïtament amb cita prèvia al Port de Sagunt

Faura disposa d'un servei gratuït de Mediació Familiar i Veïnal gràcies al Conveni subscrit entre la Diputació de València i el Col·legi d'Advocats de València que permet que els veïns i veïnes puguen resoldre els seus conflictes de manera pacífica sense necessitat d'acudir a la via judicial.El procés de mediació pot ser molt útil quan sorgeixen problemes en les relacions familiars i veïnals.


Dins de la mediació familiar es poden resoldre problemes referents a separacions, divorcis, ruptura de parella, règim de visites, problemes amb el compliment de les pensions d'aliments, discrepàncies en la cura i educació dels fills, modificació de mesures establides en sentència, liquidació de guanys. Es tracte de casos ja judicialitzats o no. A més, pot ser útil en problemes de convivència entre pare i fills, entre germans, discrepàncies vinculades a cura dels avis o pares majors, dificultats dels avis per a veure als seus nets. I, en general, tot conflicte o discrepància que sorgisca dins de l'àmbit de les relacions familiars.

En els conflictes veïnals i comunitaris també és molt útil la mediació per a resoldre discussions entre veïns per qüestions de sorolls, olors, aigües, molèsties
produïdes per animals domèstics, discrepàncies en l'ús i cura dels espais comuns de les finques, reparacions de les finques en règim de propietat horitzontal, col·locació d'ascensors. Conflictes de convivència per qüestions culturals o religioses, problemes de bogues, arbres o branques en finca aliena, etc.

El Servei de Mediació es presta els dijous alterns a Sagunt, a la delegació de l'ICAV, que es troba al c/Dr. Palos, 16-baix de Sagunt, en horari de 10.00 a 14.00 hores. Abans d'acudir cal sol·licitar cita prèvia a través del número 96.266.51.21. També s'ofereix al Port de Sagunt, al Centre Cívic (Av. Fleming s/n), sol·licitant cita prèvia a través del número 96.265.58.58, en horari de 15.30 a 19.30 hores.

 

 

12 de maig de 2022