Ajuntament de Faura

FAURA REP UNA AJUDA PER A LA LLUITA CONTRA EL MOSQUIT TIGRE

fb


La Conselleria de Sanitat subvenciona part del programa d'actuacions.

 

L'Ajuntament està portant a terme des de fa uns mesos una campanya d’actuacions per al control del mosquit tigre amb un pressupost de 1.694,00 euros.

Com que el nostre poble forma part dels municipis de la Comunitat Valenciana on s’ha detectat la presència del mosquit tigre ha rebut una subvenció, per al 2021, de 915,54 euros de la Conselleria de Sanitat a través de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a realitzar el programa de tractaments.

A més d’estos tractaments, l’Ajuntament de Faura va aprovar al Ple de maig una ordenança per a la prevenció i control dels mosquits i particularment del mosquit tigre, que té com a objectiu principal aportar informació, consells i solucions per a evitar tant la presència com l’expansió del mosquit tigre en el nostre municipi.

Malgrat la possibilitat de gravar les conductes inapropiades, l'ordenança no té una finalitat recaptatòria, sinó de conscienciació de la població, ja que la finalitat és que la ciutadania s’implique en la lluita contra el mosquit tigre.

 

26 d’agost de 2021