Ajuntament de Faura

FAURA INSTAL•LA UN PUNT DE RECÀRREGA DE VEHICLES ELÈCTRICS

fb


A través d'una subvenció de l'Institut Valencià de la Competititvitat Empresarial (IVACE).

 

Dins de les accions en favor de la sostenibilitat mediambiental, l'Ajuntament de Faura ha instal·lat un punt de recàrrega semiràpida de titularitat municipal per a vehicles elèctrics.

Esta iniciativa ha rebut una subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) per un import de 6.655,20 €.

Instal·lat al carrer de la Mar al costat de l’Ajuntament permetrà realitzar càrregues ràpides durant el dia, així com que dos vehicles carreguen de manera simultània al comptar amb dues preses de càrrega. Es podrà acudir directament al punt de repostatge o reservar-lo a través d’una aplicació per a dispositius mòbils i similars, posant a Faura en el mapa de les i dels conductors de vehicles elèctrics.

L’objectiu és promoure i fomentar una mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient, reduint d’esta forma el consum de combustibles convencionals i l’emissió de gasos d’efecte d’hivernacle, i obtenint beneficis addicionals al potenciar en turisme i l’economia local.

 

6 de desembre de 2020