Ajuntament de Faura

BAN

fb


Noves mesures front al coronavirus

Bon dia, Faura!
Hui, vullc donar-vos les gràcies.
Gràcies per entendre els temps que estem vivint, per respectar les normes, per intentar fer les coses el millor possible, des del més menudet del poble fins el més major.
Salvant les poquetes excepcions, que són la sal de la vida també, em sent afortunat de viure a este poble que sempre està a l’altura.

Tots som conscients que venen temps difícils i que el "bitxo" no entén ni de colors ni de fronteres. Només entén de distància i higiene. I a la distància i als “no abraços” no estem acostumats. Nosaltres, que comencem i acabem el dia abraçant i tocant als que ens envolten.
Per això, que venen temps difícils, però, tots estem posant el millor.

Com m’acaba de dir una persona pel carrer, “no és precís” l'espectacle que vegem moltes vegades als mitjans donat per molts representants públics en estos moments. Jo, com a representat públic vostre, us demane disculpes i us assegure, com heu vist fins ara, que tots els grups polítics que formem l'Ajuntament, siguem del color que siguem, hem estat des del principi junts i units en estos moments difícils i a la feina. És el que toca.

Us demane que reduïm la interacció social a l'imprescindible i que ens cuidem tots molt, perquè ningú es quede pel camí.

Moltes ganes de tornar a abraçar-vos a tots.
Infinites gràcies per la vostra confiança i per ser com sou.
A pel “bitxo”!

L'alcalde.

 

30 d'octubre de 2020