Ajuntament de Faura

CONCERT DE LA SOCIETAT JOVENTUT MUSICAL FAURA PEL 9 D'OCTUBRE

fb


Per a assistir cal complir les normes sanitàries i apuntar-se abans del 7 d'octubre

La música és festa, és tradició, però, sobretot, és cultura. I, malgrat les circumstàncies, volem que la cultura torne als nostres espais. Per això, hem decidit que el primer reencontre tinga com a protagonista a la Societat Joventut Musical Faura amb el concert "Músics amb denominació d'origen".

Per a assistir hauràs de complir les normes sanitàries establides i apuntar-te. Pots fer-ho a l'ajuntament (el dia 29 i el 6 d'octubre, de 10 a 12 hores) o enviant un WhatsApp al 627 388 550 abans del 7 d'octubre.

La Societat Joventut Musical de Faura (SJMF) participa el pròxim 9 d’Octubre, Dia dels i de les valencianes, en la campanya Músics amb Denominació d’Origen – Circuit de concerts per al foment del turisme a la Comunitat Valenciana llançada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) juntament amb Turisme Comunitat Valenciana.

Este concert ha estat una aposta de la SJMF per tindre de nou un contacte amb el públic després del temps d'incertesa provocada per la pandèmia de la COVID-19 en què encara estem immersos. Amb un grup reduït de músics, la Societat ha preparat una programació amena i divertida per tots aquells i aquelles que es vulguen acostar a l’auditori del Parc de la Canaleta este divendres, a les 11 h, i que prèviament s’han apuntat.

Sota la direcció de Jose Beltrán Bisbal, el Grup de Metalls de la SJMF, interpretaran Fanfarria per a l’home comú d’Aaron Copland, Melodia per a trompeta i aire de Henry Purcell, la coneguda Marxa Triomfal de l’òpera Aida de Verdi; Recital de Gershwin de Gerorge Gershwin; Fanfarria per a precedir La Péri de Paul Dukas i La Gran Porta de Kiev  de Mussorgsky, majestuós homenatge per a honrar la figura del tsar Alexander II que forma part de la suite “Quadres d’una exposició”.

28 de setembre de 2020