Ajuntament de Faura

OBERT EL PERÍODE DE SOL·LICITUD DE LA BECA MENJADOR PER AL CURS 2020/2021

fb


Del 6 al 29 de juliol

A partir del dia 6 de juliol i fins al 29 de juliol pots sol·licitar la beca menjador per al curs escolar 2020/2021.
Si has d'anar al CEIP Sant Vicent Ferrer per a tramitar l'ajuda, has de sol·licitar cita prèvia al 962617300 de 10 a 13 hores. Recorda que és obligatori l'ús de mascareta i que hauràs de respectar les normes de seguretat.

Les famílies que tenen accés al 'Web Família', i que ja van demanar les beques de menjador el curs passat, podran accedir a esta aplicació informàtica per a descarregar el seu esborrany de sol·licitud d'ajuda. L'hauran d'imprimir, signar i presentar en el centre on estaran matriculades durant el curs 2020-2021, sense necessitat de presentar-hi la documentació.

Les famílies que no siguen usuàries del 'Web Família', que van rebre la beca el curs anterior i que mantenen les mateixes condicions només hauran de confirmar un esborrany de sol·licitud amb les dades que estiguen en poder de l'Administració, i que l'hauran de sol·licitar al centre on estiguen escolaritzats els seus fills i filles.

L'alumnat que no va sol·licitar la beca l'any passat haurà de presentar tant la sol·licitud com la documentació acreditativa que es requerisca al centre on estarà matriculat.

Per a més informació, clica ací.