"/>

Ajuntament de Faura

BAN

fb


Indicacions davant la "nova normalitat"

Bona vesprada, Faura!
En unes horetes donarem per acabada la primavera més estranya i més trista que hem conegut tots.  Una primavera sense moltes coses i sense molts, que s’han quedat pel camí. Una primavera de molts esforços i molts canvis, de moltes absències i amb més pocs besos i abraços que en la vida. Però ací estem, de peu, tots junts, amb mascareta sí, però amb ganes de seguir lluitant per fer del nostre poble un lloc millor.  Amb "bitxo", sí, però amb "bitxo" i tot, i fins que trobem solució, un poble millor.

I amb l’arribada de l’estiu i la fi de la primavera, la fi de l’estat d’alarma. Ja tot està en les nostres mans i en el compliment de les normes. Que hàgem tornat a una "nova normalitat" no significa que hàgem de ser inconscients. Que no ho som en la immensa majoria, però, també pel bé de tots, hem de recordar-ho (i és feina de tots!) a la reduïda minoria que li costa tant conviure (amb "bitxo" o sense "bitxo").  Es van a intensificar les vigilàncies a les zones de La Rodana. Alguns joves que creuen en la immortalitat, necessiten creure també en alguna altra cosa més. És el nostre deure avisar.

Per últim, agrair l'esforç de tots en estos tres mesos últims d'estat d’alarma. Mai hem viscut junts una cosa així i com a poble ho hem passat amb nota. Moltes gràcies. 

Recordem que hui es produeix el solstici d'estiu a l'Hemisferi Nord del planeta. És a dir, el dia amb més hores de llum solar de tot l'any, ja que hui és el dia que el sol eix més prompte i tarda més en amagar-se. Per tant, hui entrarem OFICIALMENT a l'estiu astronòmic exactament quan el rellotge marque les 23:44h. Un estiu "raro, raro", que també necessitarem paciència infinita per resistir, però que resistirem amb un somriure faurer i envoltats d'este magnífic trocet del mon on ens ha tocat viure.
Vivint-lo, ens vegem.

Bon estiu a tots i totes!
I a seguir cuidant-se!
Un fort abraç.
L'alcalde.

 

20 de juny de 2020