Ajuntament de Faura

BAN

fb


Indicacions davant la crisi del coronavirus

Bon dia, Faura!

Poc a poc, i amb mascaretes i precaucions, anem adentrant-nos en la “nova normalitat” que li diuen.
Gràcies per seguir (alguns intentar seguir) les recomanacions i instruccions que tots sabeu van a conviure amb nosaltres un ratet llarg. Podrem amb això i més. Per a algo som Faura, o no?

Seguim en la Fase 2, amb totes les restriccions que sabeu per les xarxes socials, però també amb totes les relaxacions que no teníem fa escasses setmanes. No ens oblidem. Anem recuperant el pols habitual, però hi haurà coses que tardaran. Les mesures extraordinàries que fan falta per posar-les en marxa encara no estan al nostre abast i hauran d’esperar. Donarem novetats per este mitjà quan canvien.
Així:
❌ Les instal·lacions esportives romanen tancades encara.
❌ No es poden utilitzar els paellers ni per a fer paelles ni per a passar el dia.
❌ Les instal·lacions municipals obertes encara continuen en horaris i usos restringits.
❌ No estan oberts ni els parcs infantils ni l’Espai dels Majors.
❌ El mercat de moment continuarà amb la secció de frescos i només dimarts.

Ja vegeu la que hem de muntar per a què siga possible. Així que, paciència i a gaudir del bon temps i dels passejos, que ja sabeu que ja poden ser més amples que el nostre terme. I us anime a que recupereu, amb les distàncies socials aconsellades, la fresca, una tradició molt nostra. ☺️ Apagueu els aires condicionats, la televisió, les tertúlies que no tenen arreglo i isqueu al carrer a conviure i riure. Que perquè siga un estiu diferent, sense les coses habituals, no lleva que fem (amb les mesures oportunes) el que sempre han fet els nostres avantpassats: parlar del món, de lo diví, de lo humà i fer poble. Ahhh!! I no us oblideu de criticar sanament a l’alcalde.

Continueu cuidant-vos.
Bon cap de setmana.
L'alcalde.

 

5 de juny de 2020