Ajuntament de Faura

NOVA CAMPANYA DE PROMOCIÓ DEL COMERÇ LOCAL

fb


L'Ajuntament potència les compres nadalenques fent una aposta pel medi ambient

Un any més, i ja en van set, l’Ajuntament de Faura ha posat en marxa la campanya de promoció del comerç local durant l’època nadalenca, amb l’objectiu de fomentar, potenciar i donar a conéixer el comerç del poble, premiar la fidelitat dels clients, així com incentivar que els veïns i veïnes del poble facen les seues compres als comerços de proximitat, “perquè comprant en Faura tot són avantatges, ja que rebem una atenció personal, invertim en l’economia local, estalviem temps en desplaçaments, estalviem diners en combustible i col·laborem amb el medi ambient”, assenyala Consol Duran, regidora de Cultura.

Sota el lema “Este Nadal compra als nostres comerços”, els ciutadans tenen l’oportunitat de participar en el sorteig de diferents premis comprant als comerços del poble adherits a la campanya. L’Ajuntament sorteja 1.500 € repartits en 4 vals de 100 € i en 22 vals de 50 €. D’altra banda, els comerços participants sortegen un cap de setmana (valorat en 200€) i dos lots nadalencs.

Els 40 establiments adherits a la campanya repartiran les butlletes de participació entre els clients que facen una compra mínima de 10 euros des de l’1 fins al 24 de desembre. El sorteig es farà el 27 de desembre. Els vals de compra s’hauran de gastar del 28 de desembre al 6 de gener en els comerços adherits a aquesta iniciativa.

L’Ajuntament amb aquesta campanya a més de potenciar el comerç local fa una clara aposta pel medi ambient i pel reciclatge, ja que, enguany, per a crear una bona imatge comercial de Faura en aquestes dates tan assenyalades ha regalat als comerços participants un arbre de nadal reciclat fet amb palets de fusta. Esta iniciativa va en la línia d'altres que ja ha promogut l’Ajuntament per  potenciar el reciclatge, reutilitzar i estimar el medi ambient.

A més, tots els establiments que participen en la campanya del comerç local també han rebut un adhesiu amb la campanya “SÍ” que promou actituds de respecte, amistat, amor i igualtat. Una nova actuació de l’Ajuntament en el seu compromís per promoure un poble més igualitari, respectuós i lliure d’actituds violentes, sexistes i discriminatòries, que també es farà arribar a la resta d’establiments i negocis del poble.

 

 

 

11 de desembre de 2019