Ajuntament de Faura

PROGRAMACIÓ DE NADAL

fb


Viu el Nadal a Faura!

L'Ajuntament ha organitzat un complet programa d'activitats perquè gaudisques el Nadal a Faura des del dissabte 7 de desembre fins al 5 de gener, quan se celebrarà la tradicional baixada dels Reis al poble. El tret d'eixida ho donà la Fira, que enguany va tindre lloc el dia 1 de desembre.

El Bou de la Fira, la visita obligada al Betlem del Llavaner o el concert de Santa Cecília, seran algunes de les cites del mes de desembre. A més, el carrer de la Pilota acollirà el campionat de galotxa, on participarà el Club de Pilota Faura i l'Escola Municipal de Pilota.

La música serà una de les gran protagonistes. Diversos grups de la Societat Joventut Musical de Faura ens oferiran el dia 8 "música al carrer", amb actuacions per diferents punts del poble. A més, el dia 14 se celebrarà el concert a Santa Cecília, precedit d'una cercavila pel municipi. L'audició de Nadal de l'Escola de Música Joan Garcés Queralt i el concert de Nadal de la seua Banda Juvenil, seran altres dels actes programas per als dies 18 i 20.

Com cada any, des de fa 15, la vigília de la Fira s’inaugurà el Betlem del Llavaner, que cada any rep la visita de centenars de persones captivats, no sols per la màgia de la bellesa napolitana i murciana de les figures que el componen i que són propietat de l’escriptor Fernando Delgado, de qui va partir la idea d’exposar en un espai públic com el llavaner, sinó perquè cada any presenta una composició diferent. El Betlem es podrà visitar els diumenges i festius, d’11 a 14 h i de 17 a 19 h, fins al 6 de gener, excepte l’1 de gener, que romandrà tancat.

Al mes de gener els actes giraran entorn de l'arribada dels Reis Mags, que faran la tradicional baixada al poble, el dia 5. Un dia abans, s'instal·larà una bústia reial dins d'una bola gegant de neu perquè els més menuts dipositen les seues cartes, a la plaça mestre Enric Garcés. Des del dia 2 es recolliran a l'ajuntament els regals que els Reis repartiran el dia 5.

 

 

Si vols descarregar-te la programació, clica ací.

 

 

6 de desembre de 2019