Ajuntament de Faura

VI CAMPANYA DE PROMOCIÓ DEL COMERÇ LOCAL

fb


L'Ajuntament potència les compres nadalenques al municipi premiant la fidelitat dels clients

Un any més, i ja em van sis, l’Ajuntament de Faura ha posat en marxa, la campanya de promoció del comerç local durant l’època nadalenca, amb l’objectiu de fomentar, potenciar i donar a conéixer el comerç del poble, premiar la fidelitat dels clients, així com incentivar que els veïns i veïnes del poble facen les seues compres als comerços de proximitat.

Sota el lema “Per Nadal les teues compres al comerç local de Faura” els ciutadans tenen l’oportunitat de participar en el sorteig de vals de compra comprant als comerços del poble adherits a la campanya, que a més del distintiu com a comerç adherit, l’Ajuntament els ha regalat una planta perquè decoren l’entrada del comerç per crear una bona imatge comercial de Faura en aquestes dates tan assenyalades.

Enguany cal destacar diverses novetats pel que fa als premis que se sortegen. D’un costat, l’Ajuntament ha augmentat el premi a sortejar a 1.500 €, que es repartiran en 4 vals de 100 € i en 22 vals de 50 €. D’altra banda, els comerços participants sortegen un cap de setmana (valorat en 200€) i dos lots nadalencs.

Els prop de 40 establiments adherits a la campanya repartiran les butlletes de participació entre els clients que facen una compra mínima de 10 euros des de l’1 fins al 24 de desembre. El sorteig es farà el 27 de desembre. Els vals de compra s’hauran de gastar del 28 de desembre al 6 de gener en els comerços adherits a aquesta iniciativa.

 

 

 

30 de novembre de 2018