Ajuntament de Faura

LA VOLTA A PEU VILA DE FAURA-MEMORIAL HÉCTOR FORNER TORNA A RECÓRRER ELS CARRERS DEL POBLE

fb


Serà el pròxim dissabte 26 de maig a les19 hores

Tot preparat per a l'edició XVIII de la Volta a Peu Vila de Faura - Memorial Héctor Forner, que organitza anualment l'Ajuntament i que compta amb la col·laboració del Club d'Atletisme La Vall de Segó. Les inscripcions continuen en marxa a la pàgina web sportmaniacs.com, única manera de participar, ja que el dissabte, 26 de maig, dia de la celebració de la prova, no s'acceptarà cap inscripció.

Els participants hauran de recórrer 9 kilòmetres d'una carrera que majoritàriament es desenvolupa en traçat urbà, però que inclou la pujada a La Rodana. Eixe és precisament el principal reclam de la prova: l'ascensió a aquest paratge a 190 metres sobre el nivell de la mar en l'última part del trajecte. L'eixida i l'arribada estaran situades a les escoles.

A més de la carrera destinada al corredors adults, també se celebrarà una altra orientada als participants de menor edat. Aquesta començarà mitja hora abans de la competició, a les 18:30 hores.

S'obsequiarà amb una samarreta als 600 primers participants i s'atorgarà un trofeu al primer corredor local i al primer corredor del Club d'Atletisme La Vall de Segó. Els tres primers classificats de cada categoria també rebran un trofeu.

La Volta a Peu Vila de Faura-Memorial Héctor Forner va començar l'any 2001 com un homenatge a Hèctor Forner, una jove promesa de l'atletisme que va morir uns dies abans del campionat autonòmic, amb només 14 anys. Ara, s'ha convertit en un referent per als amants d'aquest esport.

 

 

 

15 de maig de 2018