Ajuntament de Faura

MELISA LÓPEZ PRESENTA LA SEUA NOVEL·LA 'NIÑA INVISIBLE' A LA BIBLIOTECA

fb


DIVENDRES 24 de NOVEMBRE, a les 19 h, per commemorar el Dia intenacional contra la violència de gènere.

L'Ajuntament ha programat, coincidint amb la celebració del Dia internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones, un acte carregat de simbolisme i superació amb la presentació d’un llibre i la lectura d’un manifest.

 

L’acte, que serà el divendres 24 de novembre, a les 19 h, a la biblioteca, començarà amb la lectura d’un manifest i continuarà la presentació del llibre “Niña invisible” de Melisa López i finalitzarà amb la lectura expressiva d’alguns fragments a càrrec de la companyia de teatre Camí de Nora.

 

Melisa López, especialitzada en violència de gènere i que treballa en tallers ajudant a dones i joves que viuen en un entorn violent, és filla d'un agressor, víctima de la violència psicològica en la seua casa i del sofriment que va patir per ser xiqueta i dona. Totes eixes experiències que va viure de primera mà les ha plasmat en un llibre, Niña invisible, recuperant la veu i la pell d'una xiqueta espantada, recorda els seus anys d'infància i joventut, un passat que en part la va marcar, però del que també guarda bons records i moments feliços. Amb lucidesa i sensibilitat analitza la pròpia història d'una família, com a tantes altres, que viuen els rígids esquemes d'una societat masclista. Un llibre que, com afirma la seua autora, pot ajudar a la gent a reconèixer una situació de violència de gènere i/o a prevenir-la o actuar per a eliminar-la.

16 de novembre de 2017