Ajuntament de Faura

FERNANDO DELGADO PRESENTA LA SEUA ÚLTIMA NOVEL·LA A LA BIBLIOTECA

fb


DIJOUS 22 DE JUNY, a les 19.30 h, parlarem de “El huido que leyó su esquela”

El pròxim dijous 22 de juny, a les 19.30 h, a la biblioteca, la programació de Viu la biblio s’acomiadarà fins a la tardor, amb la presentació del llibre “El huido que leyó su esquela”, de Fernando Delgado, i que comptarà amb la presència de l’autor i de l’escriptora Rosario Raro.

Amb El huido que leyó su esquela”, l'escriptor, periodista i diputat del PSPV-PSOE Fernando Delgado completa la singular Trilogia de l'Ofegat, que integren altres dues novel·les, No estabas en el cielo (1996) i Isla sin mar (2002).

Una història que s'explica a cavall entre Espanya i França, entre Tenerife, les seues illes i París, que parla de l'amor, de l'exili i de les voltes que dóna la vida, convidant a reflexionar sobre la necessitat de fugir i el desig de trobar un lloc. De tot açò, però també de la culpa i de les seues diferents facetes, parla Delgado en el seu últim llibre. En paraules de Fernando, “la culpa, com se sap, pot ser redemptora i pot ser castigadora i; a voltes, és un acte de justícia i en altres ocasions és pecat”.

El huido que leyó su esquela” és, en definitiva, un suggeridor thriller de llarg recorregut amb una trama dinàmica i fascinant.

 

7 de juny de 2017