Notícies
 
 

L'AJUNTAMENT APROVA DEMANAR UN FINANÇAMENT JUST PER A LA COMUNITAT

Es reclamarà al Govern Central una reforma immediata del sistema de finançament autonòmic
 

La Junta de Govern Local ha acordat instar al Govern Central a realitzar una reforma immediata del sistema de finançament autonòmic que possibilite als valencians i valencianes disposar dels recursos suficients per a poder gaudir d'uns serveis públics de qualitat. Així es va decidir en la sessió celebrada el passat 26 de juny, on també es va aprovar instar al Govern de l’Estat a què les inversions territorialitzades es facen conforme al pes poblacional i altres criteris, com la disparitat, la insularitat, o la renda per càpita.

L'objectiu d'aconseguir un finançament just per a la Comunitat Valenciana també passarà per treballar, de manera coordinada amb la resta de grups polítics valencians, per a arribar a un consens que permeta traslladar l'Agenda Valenciana als Pressupostos Generals de l'Estat, mitjançant esmenes que garantisquen un tractament just per als valencians.

A més s’ha aprovat l’impuls i foment de jornades, reunions, etc. sobre la necessitat d’esta reforma del sistema de finançament, així com l’elaboració de cartells o altres materials publicitaris fent ús del lema «Per un finançament just».

El Govern local traslladarà aquest acord a la Presidència de la Generalitat Valenciana, a les Corts Valencianes i a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, perquè li faciliten els materials que editen o els acords que puguen prendre a favor de la reforma del sistema de finançament.

L'Ajuntament ha mostrat, en reiterades vegades, la seua preocupació per millorar el finançament autonòmic, a través d’acords per Junta de Govern o pel Ple, com són l’adhesió a la campanya de la FVMP de denúncia del doble infrafinançament, al Manifest de la Generalitat Valenciana “Per un finançament just”  i a la mobilització contra els Pressupostos Generals convocada per al 10 de juny.

 

 

 

7 de juliol de 2017

 
<< Tornar
  Buscador  
 
   

<< octubre / 2017 >>
dl dm dc dj dv ds dg
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
 
pròx. esdeveniments

 
 
 
 
 
 
Ajuntament de Faura - 2009