"/>

Ajuntament de Faura

"VIU LA BIBLIO" INAUGURA PROGRAMACIÓ AMB "EL RETORN DE L'HONGARÈS"

fb


La novel•la d'Anna Moner es presentarà a la biblioteca DIVENDRES, dia 30, a les 19:30 hores, en una vetlada amenitzada pel quartet musical "A tota corda"

Amb el mes de setembre torna la programació de "Viu la Biblio", que inaugurarà la temporada amb la presentació d'"El retorn de l'Hongarès", novel·la d'arrels gòtiques de l'escriptora valenciana Anna Moner. La cita tindrà lloc, a la biblioteca de Faura, el pròxim 30 de setembre a les 19:30 hores i estarà amenitzada pel quartet musical "A tota corda".

Guanyadora del Premi Alfons el Magnànim de narrativa l'any 2014, l'obra ens situa al Bois de Boulogne de Paris del maig del 1897, on apareix esquarterat un cadàver. És així com es desencadena la investigació d’uns esfereïdors assassinats en sèrie que marcaran la carrera de l’inspector en cap de la Policia de Seguretat Olivier Béziers i del prestigiós forense Auguste Locard.

Més de cent anys després, Sara Bongard, una jove antropòloga forense, no pot imaginar que es veurà implicada en els macabres successos que sacsejaren la societat parisenca a les acaballes del segle XIX.

Anna Moner, nascuda a Vila-real, llicenciada en Història de l’Art, artista i col·laborada habitual en diferents mitjans, barreja sensualitat i màgia en esta novel·la trencadora i plena de misteris. Amb interessants aspectes de la història de la ciència i de l’art en el rerefons, aquest colpidor thriller endinsa el lector en una fosca investigació criminal.

Després de "Les mans de la deixebla", Premi Enric Valor 2010", l'escriptora ens delecta amb aquesta segona novel·la que no deixa indiferent ningú.

 cartell anna moner 2016 el retorn de lhongares.jpg (1026×768)