Ajuntament de Faura

EL SECRETARI AUTONÒMIC D'EDUCACIÓ VISITA L'ESCOLA

fb


Va recollir totes les peticions del Centre educatiu i de l'Ajuntament.

El secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miquel Soler, va visitar, el passat dimecres 20 d’abril, el Col·legi Sant Vicent Ferrer amb l’objecte de constatar les necessitats infraestructurals i pedagògiques del centre. A més de veure les dues aules prefabricades incloses en la llista de prioritats del Consell, Soler també va prendre nota de l’aula habilitada en el menjador escolar, així com de l’aula d’infantil de tres anys amb 29 xiquets.

Miquel Soler va dialogar amb la comunitat educativa, va sol·licitar informes tant a l’equip docent com al directiu i va informar el Consell Escolar de la previsió de la Conselleria per a intervenir en els centres.

El secretari autonòmic va reconéixer que la necessitat del Col·legi de Faura és molt més major que les dues aules prefabricades, es requereixen entre cinc o sis nous espais per a oferir una educació de qualitat. Per tant, la millor opció, tal com va apuntar l’equip directiu i els representants de l’Ajuntament, passa per un nou aulari.

El secretari autonòmic va concloure la visita demanant que li fem arribar el projecte d’ampliació del centre escolar treballat amb l’anterior equip de govern, per a poder avançar amb les gestions i establir com més aviat possible un cronograma d’actuació.

22 d’abril de 2016