Ajuntament de Faura

L'AJUNTAMENT DEDICARÀ UNA PART IMPORTANT DEL PLA D'INVERSIONS SOSTENIBLES A ACCESSIBILITAT

fb


El municipi rebrà més de 127.000 euros que es destinaran al Parc de la Canaleta i al poliesportiu, entre altres projectes

Amb un total de 127.589,28 euros, procedents del recentment creat Pla d'Inversions Sostenibles de la Diputació de València, l'Ajuntament pretén encetar diversos projectes englobats en tres línies de treball. La primera d'elles estarà centrada en millorar l'accessibilitat de dues zones del poble: la del Parc de la Canaleta i la del poliesportiu.

En el cas de la Canaleta, s'eliminaran totes les rampes i dificultats d'accessibilitat. De manera que quedarà completament adaptada. A més, s'inclourà un servici per a persones amb mobilitat reduïda. Pel que fa al poliesportiu, només s'haurà d'intervindre en l'única zona que queda per fer accessible, que és la que dóna accés al futbet i a on es traslladarà el Parc Saludable, ubicat fins ara enfront de l'Espai dels Majors.

També amb càrrec a esta partida del Pla d'Inversions Sostenibles s'engegaran diverses intervencions en diferents col•lectors per tal de millorar la recollida d'aigües pluvials. Per la seua banda, la tercera línia de treball anirà dirigida a escometre obres en matèria d'asfalt que quedaren pendents en l'última intervenció, com és el cas de la Plaça Dr. Fleming.

Quant als terminis per a la realització dels projectes, l'Ajuntament disposa fins al 10 del pròxim mes de desembre per a adjudicar els projectes, però fins al 31 d’octubre de l'any 2016 per a executar les obres. La primera i la segona es tramitaran des d'Administració, de manera que les realitzarà el mateix Ajuntament. Mentre que la tercera passarà pel procediment habitual de la Mesa de Contractació Permanent, que va ser aprovada i inclosa en el nou Reglament Orgànic Municipal (ROM) durant el Ple extraordinari d'organització celebrat el passat 29 de juny. La Mesa de Contractació Permanent assisteix a l'òrgan de contractació en els procediments d'adjudicació i en ella tenen representants els membres de l'oposició.

23 de setembre de 2015