Ajuntament de Faura

MONTSERRAT, GRAN TRIOMFADOR DE LES FINALS DE 'EL CORTE INGLÉS 2015'

fb


El CPV de la Ribera Alta ha aconseguit un gran doblet en la modalitat de galotxa, amb el títol de primera categoria i el de juvenils, en el carrer municipal de Faura

El carrer municipal de Faura ha disfrutat d’un ambient i de dos partides de gran nivell, especialment la de la màxima categoria, que ha sigut molt disputada, de gran emoció i vibrant per a les aficions que han omplit de gom a gom el carrer artificial. Per a molts dels presents ha sigut la millor de la història. Lanzadora Montserrat (Bessó, Joel i Javier) ha disputat la final de juvenils contra la formació d’Electrofassar Massalfassar (Alvaro, Carlos Ximo, Carles i Vicent). Un gran inici de l’equip de la Ribera Alta, ha decantat part de la final, ja que en un vist i no vist, s’han col·locat quatre jocs per davant en el marcador que han sigut decisius per a conquistar un nou títol. Els xavals de Massalfassar, després han millorat les seues prestacions però no han aconseguit retallar distàncies i han acabat perdent 30 a 50.

Després l’equip de Lanzadora Montserrat (Marc, Pepet, Odín i Pablo), han seguit l’estela dels seus juvenils per a marcar un inici trepidant que ha sorprés, als campions de 2014, Kiwa Quart dels Valls (Moro, Guillermo, Xato, Berbis i Castillejo). No s’han aconseguit un gran avantatge, la màxima de tres jocs en la primera part de la partida, però han sotmés a un gran esforç físic i mental als jugadors de “Les Valls”, que els ha costat entrar en la final. Els jugadors de Montserrat, en la primera part de la partida pareixia que podien guanyar fàcil, gràcies a un gran joc de tot el seu bloc, però els campions són un equip molt potent que a poc a poc ha entrat en la final, ajudats per la seua sorollosa afició, que somiava amb un nou títol en 2015. Han aconseguit igualara a 40, però en el joc decisiu no han aconseguit passar davant en el marcador, i Montserrat, s’han tornat a distanciar dos jocs en el marcador, en un nou “arreó final”, on els dos equips han acusat el gran esforç i el cansament. L’equip de Montserrat, liderat per un gran Marc, ha aconseguit un nou títol. Encara que tot l’equip ha rendit a la perfecció. Pepet, ha completat una gran final, jugant una partida molt completa i Odín, ha demostrat tota la seua habilitat i “pilleria”, en la posició de punter, junt amb el feridor, Pablo, que ha dificultat molt el joc al Moro, en el bot. Al final, gran victòria de Montserrat, 70 a 50, que ha sorprés el gran favorit.

 

Els aficionats han disfrutat d’una magnifica jornada de galotxa, que tindrà continuïtat demà diumenge en l localitat de Faura, a partir de les 17 hores, i en la localitat de Torrent, a partir de les 18 hores. Al final s´han entregat les medalles i trofeus als finalistes per part de Josep Miquel Moyá Torres, Director general de l´Esport, Toni Gaspar, alcalde de Faura, Pedro López Martínez, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Borja Monzó, responsable de relacions externes d’El Corte Inglés, Sara Pedrós, regidora de la pilota de Faura, Josep Maria Mas García, alcalde de Montserrat, Regina Campos Ortega, regidora d’esports de Montserrat, Ismael Gimeno, tinent alcalde de Massalfassar, Nuria López Margaix, regidora d’esports de Massalfassar, Mª Pilar Alvarez, alcaldessa de Quart dels Valls, Néstor Albert, regidor d’esports de Quart dels Valls,..

 

(Nota de premsa de la Federació de Pilota Valenciana)

20 de juliol de 2015