Ajuntament de Faura

EL QUINTET BELLA ET BESTIAE A LA PLAÇA DE L'HOSTAL

fb


Ens oferiran un passeig musical que anirà des de la sarsuela fins al tango.

Dissabte 18 de juliol, a les 23 h,

a la plaça de l'Hostal

El quintet de vent Bella et Bestiae protagonitzarà el pròxim concert del Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés el dissabte 18 de juliol, a les 23 h, a la plaça de l’Hostal.

 
 
 

El quintet de vent està format per Ana Muñoz a la flauta, Juan Andrés Godoy a l’oboé, Rafa Palomar al clarinet, Javier Vargas al fagot i Javier Bonachera, músic de Faura, a la trompa. El quintet estarà acompanyat pel pianista Néstor Zarzoso.

 
Bella et Bestia & Néstor Zarzoso ens oferiran, en la primera part, un viatge a través de la música espanyola, arranjada especialment per a l’ocasió, que ens portaran per la sarsuela amb La boda de Luis Alonso de Gerónimo Giménez les composicions musicals del qual són tot un clàssic de la dansa espanyola. Continuant per l’òpera amb La vida breve de Manuel de Falla que conserva encara algunes influències de l'impressionisme i romanticisme tardà. Acabant amb el ballet Marinada de Vicent Garcés, considerat “el creador del primer ballet valencià”, segons el compositor Manuel Palau.
 
 
En la segona part ens dedicaran la interpretació de dues obres d’una exquisida composició com són Sextet del compositor francés Francis Poulenc tot un homenatge a la música lleugera del cabaret, i Aconcagua del compositor Asttor Piazzola, pare del tango modern.
 
 
El Cicle abaixarà el teló el divendres 31 de juliol amb Cavatina Duo que s’ha convertit en un dels ensembles més impressionants de flauta i guitarra, format per Eugenia Moliner i Denis Azabagic.

15 de juliol de 2015