Ajuntament de Faura

VIII CICLE DE MÚSICA VICENT GARCÉS

fb


Comença el pròxim dissabte 4 de juliol.

La plaça de l’Hostal acull per huité any consecutiu una nova edició del Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés. Este Cicle l’organitza des de 2008 l’Ajuntament de Faura i compta  amb la col·laboració de la Fundació musical “Joan Garcés Queralt”.
 
El cicle és una aposta per a la difusió de la cultura que acosta la bona música a tots els públics i, que enguany comptarà amb quatre actuacions molt atractives que faran les delícies dels assistents durant el mes de juliol, a partir de les 23 h.
Un espectacle de dansa i música obrirà la huitena edició del Cicle de Música el pròxim dissabte 4 de juliol. Els ballarins Pere Bodí i Alex Guerra i l’arpista Alícia Griffiths Turrillas ens proposen l’espectacle “Ariadna”, una revisió poètica contemporània del mite de Teseu i el Minotaure. Una experiència on la música d’arpa, la dansa i la veu parlen de relacions entre les persones, els seus somnis i els seus temors.
 
El cicle continuarà el dissabte 11 de juliol amb el grup Victoria Musicae que ens ofereix el concert “Polifonia profana dels segles XVI i XVII” amb una selecció de peces del Cancionero de Petrarca i del Cancionero de la Sablonara. El grup Victoria Musicae està sota la direcció de Josep R. Gil-Tàrrega i té com a finalitat la difusió de la música vocal de l’Edat Mitjana, Renaixement i Barroc.
 
El dissabte 18 de juliol serà el torn del quintet de vent Bella et Bestiae, del que forma part el músic local Javier Bonachera, acompanyats del pianista Néstor Zarzoso, que ens oferiran entre altres peces una selecció de “Marinada”, el ballet del compositor Vicent Garcés, i que està basat sobre un argument de poemes de l’escriptor Joan Fuster.
 
El Cicle baixarà el teló el divendres 31 de juliol amb Cavatina Duo que s’ha convertit en un dels ensembles més impressionants de flauta i guitarra, format per Eugenia Moliner i Denis Azabagic.
 
El Cicle de Música s’ha convertit en un referent en l’oferta cultural a l’estiu del nostre poble, des què es gestara durant els actes commemoratius del centenari del naixement del compositor Vicent Garcés.
 
24 de juny de 2015