Ajuntament de Faura

CONCERT HOMENATGE AL SOCI

fb


DISSABTE 14 de març, a les 19.30 h, a l'auditori de la Societat Joventut Musical

El pròxim dissabte 14 de març, a les 19.30 h, la Societat Joventut Musical de Faura farà un concert extraordinari en honor al soci, amb un variat programa.
 
Una primera part amb el pasdoble compost per Manel Chust per a la Fallera Major Infantil de Sagunt del 2012 “María Mena Arranz”, la “Danza colorista” del compositor valencià Rafael Mullor i dues sarsueles, el preludi simfònic “La torre del oro” en el qual, Gerónimo Giménez plasma un andalusisme net i preciosista, ple de passió i vitalitat; i el conegut intermedi de “La leyenda del beso” dels compositors Reveriano Soutullo i Juan Vert, un peça de gran qualitat lírica, expressiva i dramàtica, que destaca per l'excel·lència de la seua  instrumentalització.
 
I una segona part amb dues peces completament diferents. D’una banda, “Manhattan Symphony” del compositor francés Serge on destaca una fusió de la música contemporània amb el jazz. L’obra ens ofereix un passeig musical per diferents escenaris novaiorquesos, com Central Park, el barri de Harlem, Broadway o l’edifici més alt del món, el Rockefeller Building.
 
D’altra banda, “Jericho” del belga Bert Appermont, una obra inspirada en la coneguda història del llibre de Josué sobre la captura de la ciutat de Jericó pels israelites dividida en quatre parts. La primera part descriu el viatge a través del desert cap a la terra promesa, amb un plor emocional per l'anhel d'una llar i el final d'una existència itinerant. La segona part descriu la presa de Jericó, mentre que en la tercera part, una melodia majestuosa i magnifica evoca les emocions que van sorgir davant el triomf. L’obra acaba amb una festa jueva típica amb el virtuosisme de melodies interpretades pels instruments de vent i els ritmes apassionats de la música jueva tradicional.
 
PROGRAMA
 
I part
Maria Mena Arranz (p.d) de Manel Chust
La Torre del Oro (preludi simfònic) de Gerónimo Giménez
Danza colorista (ballet) de Rafael Mullor
La leyenda del beso (intermedi) de Reveriano Soutullo i Juan Vert
 
II part
Manhattan Symphony  de Serge Lancen
            Arrivée á Manhattan
            Le Central Park
            Harlem
            Broadway
            Rockefeller Building
Jericho de Bert Appermont
 
Director: José Beltán Bisbal
 
11 de març de 2015