Ajuntament de Faura

LA JUNTA FALLERA ORGANITZA UNA TROBADA A LA CANALETA PER ALS MENUTS

fb


DIUMENGE 30 de NOVEMBRE, a partir de les 12 h.

La Federació Junta Fallera de Sagunt organitza la Primera Trobada Fallera per als més menuts el pròxim diumenge 30 de novembre a la Canaleta, que compta amb col·laboració de l’Associació Cultural Falla Vila de Faura i de l’Ajuntament de Faura.
 
La idea és reunir a les comissions falleres perquè facen tallers de manualitats infantils amb l'objectiu d'unir-se sense cap incentiu de competitivitat. Una activitat oberta a totes i tots els xiquets fallers o no. Abans que comence la Trobada, d’11 a 12 h tindrà lloc el Certamen de Dibuix Infantil.
 
De 12 a 14 h, tindrà lloc la Trobada Fallera on les diferents comissions organitzaran tot tipus de tallers de manualitats d’educació ambiental amb diferents materials reciclats.
 
Cap a les 12.30 h,  tindrà lloc l’animació teatral “Cabolín de la Manxa. El superheroi del medi ambient”, a càrrec de la companyia Entucole, i que pretén conscienciar sobre la conservació i protecció del medi ambient. L’argument mostra el personatge principal, Cabolín, que descobrix un riu a punt d’assecar-se i, a més, l’aigua que conté està contaminada. Cabolín tractarà de convéncer la Fàbrica de Paper que deixe de contaminar amb l’ajuda de l’Arbre, el Peix i el Pardal. Finalment tractarà de conscienciar tot el poble perquè recicle.
 
En acabar la Trobada, tota aquella persona que vulga quedar-se a dinar calderes, pot fer-ho adquirint els tiquets en l’administració de loteria de Faura fins al dimecres 26 de novembre. El preu són 6 € adults i 4 € els menuts (El preu inclou a més del plat de caldera, picoteig, beguda, pa i café)
 
 
24 de novembre de 2014