Ajuntament de Faura

"INSTAFAURA" CONCURS DE FOTOS "FAURA EN FESTES" 2014

fb


Enguany en versió digital a través de l'aplicació Instagram.

L’Ajuntament de Faura convoca la I Edició del Concurs de Fotografia “Faura en Festes” en versió digital.
 
Té l’objectiu de reflectir elements identificatius de les Festes de Faura 2014, com representacions artístiques, participació ciutadana, ambientació dels carrers, etcètera.
 
El concurs pretén animar als amants de la fotografia perquè vinguen a festes, les gaudisquen i hi deixen constància dels moments que consideren més importants, més divertits o simplement moments que cal recordar per sempre. Les fotografies tractaran qualsevol moment de les Festes de Faura.
 
BASES DEL CONCURS
 
Participants:
 
Podran participar tots els aficionats o aficionades a la fotografia.
 
Temàtica:
 
Les Festes d’Agost de 2014 de Faura, en tots els seus actes i aspectes.
 
Presentació:
 
Perquè una fotografia entre en concurs ha de ser etiquetada en la descripció amb el hashtag #festesfaura2014 i compartir-la públicament en Instagram.
 
Identificació:
    1. Les fotografies es presentaran en versió digital en la xarxa social INSTAGRAM amb l'hashtag #festesfaura2014. Cada fotografia haurà de contindre una descripció o nom identificatiu. Les fotos que no hagen sigut etiquetades pel seu autor amb eixe hashtag o no s'hagen pujat per mitjà de l'aplicació del concurs no hi participaran. El perfil del participant haurà de ser públic, ja que en el cas de tindre activada en l'aplicació el mode privat, l'Organització no podrà visualitzar-les i no entraran en concurs. Es notificarà al participant guanyador a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Faura.
 
    1. El criteri per a l'elecció del guanyador serà "la foto més votada". Els vots s'hauran d'efectuar des de l'aplicació integrada en la pàgina d'Instagram amb el hashtag #festesfaura2014. No seran computables els "m'agrada" o vots que reben les fotografies en murs personals o altres plataformes. Únicament seran vàlids els vots procedents des de l'aplicació del concurs (Instagram) etiquetades amb el hashtag corresponent.
 
  1. Una vegada finalitzat el termini de presentació de fotos, es realitzarà el còmput de vots de cada foto, aplicat de forma automàtica per les votacions individuals dels internautes.
Termini de presentació i enviament:
 
Les fotografies hauran de pujar-se a l'Instagram des del dia 9 fins al 21 d'agost de 2014 amb el hashtag #festesfaura2014.
 
Premi:
 
Es premiarà amb un sopar per a 2 persones en un bar o restaurant del municipi.
* El premi no podrà ser canviat pel seu valor en metàl·lic.
 
Protecció de dades de caràcter personal:
 
Els participants accepten, per mitjà de la seua participació en el present concurs, que els continguts i comentaris que vagen a ser publicats en les xarxes socials o altres mitjans puguen ser compartits en els mitjans que l'Organització crega oportú. La participació en un concurs d'esta naturalesa suposa l'acceptació de les normes de les xarxes socials en què es difon, en este cas d' Instagram.
 
No és necessari el registre previ mitjançant cap inscripció. L'Ajuntament de Faura no arreplegarà cap dada per a la inscripció, ja que la participació és pública. Únicament serà necessària la recollida de dades personals del guanyador, per a fer efectiva l'entrega del premi.
 
 
25 de juliol de 2014