Ajuntament de Faura

ÈXIT DEL TORNEIG MANOLO SALVADOR

fb


El Llevant U.D. ha estat el gran guanyador de la tretzena edició del Manolo Salvador.

Un any més, el treball de base al Llevant U.D. s’ha vist recompensat en la tretzena edició del Torneig Manolo Salvador a l’imposar-se tant l’equip de benjamins com el d’alevins, en un cap de setmana on es gaudiren de jugades, parades i gols impressionants i dignes dels millors jugadors dels equips professionals.  
 
Tant en la categoria de benjamins com d’alevins, els del Llevant se van imposar al superar en les finals als del Castelló, mentre que el València va quedar en tercer lloc en les dues categories. Completen el quadre d’honor, els equips del  Faura i del Villarreal ocupant el quart lloc en les categories de benjamí i aleví, respectivament.
 
Pel que fa als trofeus individuals, en la categoria benjamí són per a Ángel Villanueva del Faura, com a millor porter; José Mezquita del Castelló, com a millor jugador; i Víctor Martínez del Llevant, com a màxim golejador. Mentre que en la categoria aleví són per a Ivan Aleixandre del Castelló, com a millor porter, que ja l’any passat s’emporta el mateix trofeu, però com a jugador del Faura; Alex Blesa del Llevant, com a millor jugador; i Nacho Sanchis del Llevant, com a màxim golejador.
 
 
17 de juny de 2014

El LLEVANT el gran guanyador de la edició del 2014.
 

Moment del torneig.