Ajuntament de Faura

Passeig de les Dones - Coco Chanel

 Coco Chanel, fou una modista francesa que va començar sent cantant de cabaret. Més tard gràcies a la seua influència, obriria la seua primera tenda Chanel Modes on venia barrets.

Les creacions de Gabrielle Bonheur Chanel (Coco Chanel), a més de fer dissenys originals i amb un gran toc distintiu, sempre va tenir la intenció de facilitar la vida a les dones. Fins a aquell moment, una dona que s'arreglava havia de portar grans barrets i cotilles cenyidíssimes que escanyaven la cintura per fer ressaltar el pit, que dificultaven la respiració. Ella les va alliberar de tot això: podrien lluir robes molt més còmodes, línies rectes i senzilles que també eren ben elegants.

 

 Arborcerés una planta amb flor de la família de les ericàcies. La seua distribució és mediterrània, però arriba fins al sud d'Irlanda, on s'havia dubtat que fos espontània, ja que es pensava que la hi podien haver portat uns monjos que havien visitat Santiago de Compostel·la. Tanmateix, les anàlisis de pol·len del sòl demostren que ja hi era fa tres mil anys.