Ajuntament de Faura

Passeig de les Dones - Malala Yousafzai

 Malala Yousafzai, és una activista i bloguera pakistanesa. Actualment, resideix al Regne Unit. Va ser la noia més jove en rebre el Premi Nobel de la Pau l'any 2014 per lluitar i defensar a favor de l'educació de les dones. A més, va crear la Fundació Malala i avui en dia, encara és defensora dels drets civils de les dones a tot el món.

A l'edat de 13 anys, Yousafzai va aconseguir notorietat en escriure un blog per a la BBC sota el pseudònim Gul Makai, explicant la seua vida sota el règim del Tehrik i Taliban Pakistan (TTP) i els seus intents de recuperar el control de la vall després que l'ocupació militar els obligués a sortir a les zones rurals. Els talibans van obligar a tancar les escoles privades i es va prohibir l'educació de les nenes entre 2003 i 2009.

 

 Murtaés una planta de la família de les mirtàcies que creix a les dues vores del Mediterrani. Myrtus communis prové del grec myrtos que significa perfum per ser una planta molt aromàtica i communis per ser relativament abundant. La murta té un origen cosmopolita. Es distribueix des de l'Àfrica, passant per Europa fins a l'Àsia temperada, és a dir, a la zona mediterrània, ja que és una planta termòfila.