Ajuntament de Faura

RECURSOS TURÍSTICS

     
 
  
 
 
 
 
Ressalta els atractius del poble, fent un recorregut per la història, els  monuments, les festes i a fira incloent-hi horaris municipals, telèfons d’interés i zones d’esplai i esportives.
 
 
 
 
 
 
Un recorregut pel nostre entorn natural,com és el bosc mediterrani, el paratge de la Rodana, el sistema de distribució de l’aigua que el disseny respon a un sistema romà, que va ser millorat i optimitzat pel sistema andalusí, i que va sofrir transformacions posteriors o les troballes arqueològiques dels antics llogarets d’origen àrab. Completa el fullet un plànol on s’indiquen els llocs d’interés i les instal·lacions.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fullet del Centre Excursionista la Vall de Segó i que descriu el sender de xicotet recorregut la Vall de Segó amb una duració d’un poc més de 8 hores i uns dificultat alta. També trobem senders com la ruta dels aljubs, de l’aigua, del Tabalet i de la Rodana.
 
 
 
 
 
 
 
La Revista d'Estudis de Faura "LLOGARETS" Va nàixer amb l’objectiu que es convertisca en un mitjà d’expressió per a  fomentar l’estudi i la investigació sobre  Faura. Es pot adquirir a l’Ajuntament i a la biblioteca. El preu és de 5 €.
 
 
 
Al número 1, amb pròleg de Fernando Delgado podem trobar els següents articles: “L’origen històric d’una cançó interpretada a Faura”, “El músic, director, actor i escriptor Hipólito Negre i Olaria (1873-1945)”, “L’aigua i els molins de l’horta de Segó. Darrere les empremtes del nostre passat”, “Quatre cançons populars de la Vall de Segó”, i “Ballador que estàs ballant”.
 
 
 
 
 
 
 
Al número 2, els articles que trobem són: “Presència de les dones en els noms de carrers a les Valls”, “La Guerra Civil i la refundació de la Banda Societat Joventut Musical de Faura (1936-1948)”, “La Rodana, un tresor molt fràgil”, “La importància de la Banda de Música a Faura”, “Villa de la Unió (1885-1902)” i “Cròniques de les Germanies”.