Ajuntament de Faura

EL SEXTET DE SAXOFOBIA SONARÀ A LA PLAÇA DE L'HOSTAL

fb


DISSABTE 11 DE JULIOL, a les 23 h.

El Sextet de Saxos SAXOFOBIA naix al 1984 per la iniciativa d'un grup de saxofonistes professionals del Camp de Morvedre, amb la inquietud d'interpretar el repertori escrit per a saxos, en l'estil que la situació ho demane. Es compagina la música espanyola més representativa com Falla, Granados o Albeniz, i també es contempla la música d'autors coneguts com Mozart, Ravel, Bizet i Debussy, i més desconeguts i un poc més contemporanis com Guy Lacour, Eugenne Bozza i Pierre-Max Dubois.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
També el jazz i les seues variants com el blues, el ragtime, el dixie o la balada, s'interpreta per Saxofobia en obres com Suite de Jazz i Suite Hel·lénica del saxofonista navarrés Pedro Iturralde, amb la improvisació, com a base, que caracteritza aquesta música i que ens transporta a l'atmosfera màgica i relaxada tan típica del jazz.
 
Saxofobia participa en esdeveniments destacats com ara convencions, caterings, sales de concert i pubs amb música en viu, i com no, concerts i setmanes culturals. La formació està composta per un soprano, dos alts, dos tenors i un saxo baríton, i obeïx a l'equilibri dels saxos més aguts (soprano i alt) i els més greus (tenor i baríton).
 
L'objectiu que Saxofobia s'ha proposat, és apropar als amants de la bona música les obres més conegudes, en versions que ells mateixos preparen, perquè gaudim i les escoltem en la veu del saxo, un instrument conegut i molt volgut per tots.
 
PROGRAMA
 
I Part
 
La pantera rosa de Henry Mancini
When the saints go marching in de Louis Armstrong
Prelude & beguine de Víctor Williams
Three shades of blues de Paul Nagle
Sud América de Lino Florenzo
Tico Tico de Zequinha de Abreu
 
II Part
 
Yakety Sax de Boots Randolph
Bach & Blues de R. Di Marino
Suite Hel·lénica de Pedro Iturralde
Original rags d’ Scott Joplin
Charlie Chaplin on the beach de Barry Booth
Cantina Band de John Williams
Dixie for Sax de Pedro Iturralde
Old friends de Pedro Iturralde
 
 
10 de juliol de 2009