Ajuntament de Faura

EL GUITARRISTA RAFAEL SERRALLET OBRI EL CICLE DE MÚSICA

fb


La música d'Albéniz, Chapí i Tàrrega resonarà a la plaça de l'Hostal el pròxim diumenge 21 de juny.

21 de juny, a les 19 h
 
 
 
 
Rafael Serrallet, un dels guitarristes més rellevant del panorama musical actual que captiva al públic per la seua personalitat, ens delectarà amb un concert commemoratiu dels centenaris d’Albéniz, Chapí i Tàrrega. A més, també interpretarà la bella Cançò i dansa per a guitarra, de Vicent Garcés.
 
Este jove guitarrista natural de Xirivella s'ha convertit per mèrits propis en una de les grans personalitats de la música espanyola en el món. Pertany a la nova generació de músics que ha pogut aprofitar la saviesa dels vells mestres i les noves ensenyances del nostre temps, podent així aconseguir una formació àmplia que ara està disposat a compartir en els seus projectes pedagògics. 
 
La seua formació comprén els estudis superiors junt a professors com Santiago Gras i el gran Mestre José Tomás en els anys 90, que es veuran ampliats amb cursos i classes magistrals junt amb alguns anomenats instrumentistes com David Russell, Manuel Perla irregular, Llig Brouwer o els Romero, gràcies al benefici atorgat per beques d'estudi de diversos organismes oficials.
 
També ha sigut becari en l'Acadèmia Espanyola a Roma, i ha obtingut el títol de Doctor en Música per la Universitat Politècnica de València i es troba en procés d'aconseguir el Diploma d'Estudis Avançats en Pedagogia de l'Ensenyança musical.
 
Ha donat concerts en els cinc continents i ha oferit recitals en solitari en auditoris internacionals de tot el món (Lincoln Center de Nova York, Liceu de Barcelona, Sala Lutowslasky de Varsòvia, Palau de la Música de València, Maestranza de Sevilla,…), junt amb grans orquestres i conjunts instrumentals (Filharmònica de Transsilvània, Orquestra de Novosibirsk, Orquestra de la Generalitat Valenciana…) i famosos directors com Enrique García Asensio, Manuel Galduf, David Gálvez  o Alexander Polishchuk.
 
Actualment compagina les seues activitats com a concertista amb la direcció pedagògica de l'IIMI (Institut Internacional de Música Ibèrica) institució pedagògica i musical pionera a Espanya que compta amb el suport de l'AECID (Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenrotllament) i d'un gran reconeixement internacional.
 
 
19 de juny de 2009