Ajuntament de Faura

LA MANCOMUNITAT ESTRENA NOVA APP I WEB DE TURISME

fb


La nova app ja està disponible per a Android

La Mancomunitat de Les Valls estrena nova app (disponible per a Android i, pròximament, per a iOs) i pàgina web de turisme (www.turismelesvalls.es), on podràs trobar informació de l'oferta turística dels cinc pobles. A més, la posada en marxa d'aquestes actuacions faciliten el coneixement del nostre entorn i promocionen els municipis que conformen l'àmbit d'actuació territorial de Les Valls: Benavites, Benifairó de les Valls, Faura, Quart de les Valls i Quartell.

La importància progressiva d'Internet com a instrument per a l'organització dels viatges turístics i la visita, especialment en el segment turístic cultural, fa vital una important presència de Les Valls en les xarxes.

L'App permet la prestació de serveis afegits directes a potencials visitants, agències de viatges, tourperadors, etc. Tant aquesta com la web de turisme http://turismelesvalls.es/index, ofereixen a les persones visitants alternatives d'entreteniment i experiències a nivell cultural, patrimoni històric dels municipis i entorns relacionats amb la naturalesa, passejos i rutes com la Ruta de l'Aigua, gastronomia i allotjaments. Les informacions tant de l'app com de la web s'ofereixen en tres idiomes: espanyol, valencià i anglés.

Pots descarregar-te l'app, clicant a l'enllaç ací.

 

 

16 de febrer de 2021