Ajuntament de Faura

ÈXIT DE LA SETMANA DE LA PILOTA

fb


Faura ha viscut amb intensitat la setmana prèvia a la final del campionat d'escala i corda on Àlvaro es va proclamar campió per setena vegada..

Amb aquest somni que ahir al trinquet de Sagunt es va fer realitat, el Club de Pilota Faura amb la col·laboració de l’Ajuntament va organitzar un xicotet homenatge a les persones que han fet possible aquest esport en el nostre poble, organitzant la setmana de la pilota.
 
 
El divendres 9 de juny es va jugar la final del III Campionat d’Aficionats d’Escala i Corda, que enfrontà a Vicent i a Pepe en el minitrinquet de Faura.
 
 
 
El dissabte 10 de juny es va disputar la  partida de quarts de final del Trofeu El Corte Inglés i que enfrontà a l'equip de Faura contra el de Massamagrell. 
 
 
 
Per últim, ahir diumenge es disputà la final del XXI Campionat Individual Bancaixa-Trofeu President de la Generalitat Valenciana al trinquet de Sagunt, en la qual Àlvaro va fer història al ser el primer pilotari en guanyar set voltes aquest Trofeu. 
 
 
 
La Setmana començà el passat dilluns 5 de juny quan es va inaugurar l'exposició "La pilota al nostre poble", es va fer un col·loqui sobre el món de la pilota amb la presència d’Àlvaro Navarro, Eugenio Rodrigo, Ferran Ferrer, Daniel Gómez i José Navarro, i es va retre homenatge a Paco "El Ferrer", a Maties "El Morrut" i Jose "Varó", per ser els primers en guanyar una competició oficial. 
 
 
 
En acabar es va presentar el III Trofeu de Galotxa Festes d’Agost.