Ajuntament de Faura

PARC DE LA RODANA

fb


Podeu consultar les NORMES PER A L'ÚS DE LA ZONA D'ACAMPADA I ELS PAELLERS.

NORMES D'ÚS DE ZONA D'ACAMPADA I ELS PAELLERS
 
 
Resulta evident que per a gaudir plenament de les zones d'esplai existents al nostre poble és necessari que siguem respectuosos amb les instal·lacions i amb la resta d’usuaris, però també que sapiem complir amb unes mínimes normes de comportament perquè tots puguem fer ús d'estes zones en unes correctes condicions de manteniment i neteja, així com assegurar que tots disposem de les mateixes oportunitats d'usar-les.
 
Per tot això, volem recordar diverses normes d'algunes d'aquestes zones, en concret dels paellers i la zona d'acampada.
  • No abandoneu fems i deixalles sobre les taules o el sòl, i molt menys pels voltants. En uns pocs minuts, entre tots, es poden arreplegar  i dipositar en els contenidors de fem; segur que en la vostra pròxima visita agraireu trobar-ho net.
  • Respecteu les instal·lacions com si fóra la vostra  casa, al cap i a la fi també ho és, i a més heu contribuït a pagar-les.
  • Recordeu que no està permesa l'entrada de gossos en estes instal·lacions.
  • Només es pot fer foc en les zones habilitades per a això i en dies que el PREVIFOC no ho prohibisca. L'incompliment d'aquesta norma pot suposar un greu risc, per això se sancionarà amb el màxim rigor.
  • La reserva de taules i paellers  es fara el mateix dia que vagen a usar-se, una vegada s’òbriguen les instal·lacions. No es respectaran les reserves fetes incomplint aquestes condicions.
  • L'accés de vehicles a l'interior de la zona d'acampada ha de fer-se a una velocitat mínima i extremant les precaucions.
  • No està permés l'accés a l'interior de les instal·lacions quan es troben tancades.
No dubteu a fer-nos saber qualsevol suggeriment que cregueu que puga millorar l'ús d'estes instal·lacions. 
 
 
 

 
8 d'abril de 2009