Ajuntament de Faura

RESULTATS PILOTA 2008

fb


Tots els resultats dels campionats d'escala i corda i galotxa de les Festes d'Agost.

Trofeu Escala i corda

La final del trofeu d'Escala i corda, que es va disputar el passat 11 d'agost, la va jugar la parella de Benavites (Martín i Vicent) contra la de Faura (Edu i Roberto), imposant-se Benvites 40 a 5.

13 parelles de cadets de les escoles de pilota de les Valls (Benavites, Quartell, Benifairó i Faura) van jugar aquest trofeu.

Campionat de Galotxa aficionats comarcal

La final, que es va jugar el passat 12 d'agost, va enfrontar els equips de Puçol (Pedro, Alejandro i Felipe) i Almenara (Josep, Xato i Corell), guanyant Almenara per 70 a 65. Els equips que van participar van ser Benavites, Quartell, Benifairó, Quart, Almenara i Puçol.

Campionat de Galotxa Escoles de pilota

La final, que es va jugar el passat 12 d'agost, va enfrontar els equips de Benavites B (Martin, Joan i David) i Faura B (Edu, Eric i Roberto), guanyant Benavites per 45 a 0. Les escoles que van participar van ser Benavites, Quartell, Benifairó i Faura.
 
V TROFEU FESTES D'AGOST
 
Faura i Godelleta jugaren la final del cinqué Trofeu Festes d'Agost el passat 13 d'agost. Faura, amb Soiet, Miquel, Salva i Mario van guanyar a Godelleta (Marcos, Ferdi, Juan i Gabi) per 70 a 55.
 
La treta d'honor la va fer Héctor Meseguer Nadal que ha estat cinc voltes campió autonòmic de galotxa. A la final hi va assistir Ramón Sedeño, president de la Federació Valenciana de Pilota i Triburcio Arratzoa, president del Club Laxoa de Navarra.
 
20 d'agost de 2008