Ajuntament de Faura

BAN

fb


Comunicat sobre la impossibilitat de celebrar la Fira de Faura davant la COVID-19

Bona vesprada, Faura!
Ja és desembre i, amb el desembre, sempre aplega una de les nostres dates més volgudes: la Fira. Com tantes altres coses enguany, també la farem de menys. Amb les restriccions sanitàries en vigor no és possible la seua celebració. Tots ho doneu ja per sentat, però ací us faig la confirmació oficial.
A més, l’esperit de celebració familiar també va a ser impossible mantindre’l. Us recorde que continua en vigor la limitació de 6 persones màxim en reunions familiars.
Tornarà, ja ho crec que tornarà! Mentrestant, cal seguir sent responsables. Us recorde que són centenars els que falten cada dia al nostre país per esta pandèmia i que ja tenen noms i cognoms els que s’han quedat pel camí als nostres pobles. En estos dies tan assenyalats, vullc enviar-los l’abraç de tot el poble a tots els seus amics i familiars.

No ens equivoquem: la vida és el més valuós que tenim. Tota la resta ve i torna. La vida, quan se'n va, ja no. Més clar aigua. Responsabilitat.

Intentem cada dia des de l'Ajuntament que l'activitat essencial continue, però restringim al màxim tot el demés. Intentem donar la llanda el mínim possible. Som conscients de l'esgotament i també de les humanes contradiccions de moltes de les mesures que es dicten per tot arreu. Però, sobretot, hem de recordar que no estem en cap normalitat.

Gràcies a tots, la immensa majoria, immensa, que ho enteneu, i apliqueu responsabilitat. I als que teniu dubtes i us pot el “no és per a tant”, espere convéncer amb cada ban a algú més!

Tornant a la Fira. Us convide a posar les balconeres de festes. Les férem amb motius que serveixen per a festes i per a Fira. Sabeu que ens agrada que les coses servisquen per a tot. Almenys que els carrers se visten de Fira.

Cuideu-vos, cuideu-nos.
L'alcalde.

 

1 de desembre de 2020