Ajuntament de Faura

MESURES HIGIÈNIQUES I DE SEGURETAT A L'ESCOLA DAVANT LA COVID19

fb


L'Ajuntament ha col·laborat amb el CEIP Sant Vicent Ferrer per a complir les indicadions marcades per Ministeri i Conselleria

Estimades famílies:
Davant el proper inici de curs i la incertesa originada per l’actual situació en relació amb la malaltia COVID-19, l’Ajuntament vol informar de les mesures posades en marxa per fer este inici de curs el més segur possible.
L’equip directiu del CEIP Sant Vicent Ferrer ha treballat de valent elaborant un “Pla de contingència” per tal d’organitzar la tornada a l’escola. Tant
AFA Escola Sant Vicent Ferrer de Faura
, com Ajuntament i Policia Local han sigut informats degudament del contingut d'este pla, que recull totes les mesures i recomanacions, tant del Ministeri de Sanitat com de la Conselleria d’Educació.
L’Ajuntament de Faura ha posat a l’abast del centre els recursos humans i materials necessaris per a dur a bon terme este pla, condicionant espais tan dins com fóra.
Igualment ha fet un esforç per intensificar la desinfecció i neteja abans de l’inici del curs. A més, durant l'any escolar, es garantirà un increment de la neteja diària incidint particularment als espais de més ús diari com són els lavabos. Continuarem treballant conjuntament amb la nostra escola com sempre hem fet.
Aprofitem estes línies per a demanar-vos un xicotet esforç. Evitar agafar el cotxe si no és molt precís. Amb eixe gest, facilitarem l’organització i la fluïdesa de les entrades i eixides, que, com sabeu, seran de manera escalonada, a més de ser una forma de menejar-nos, fer exercici i de contribuir a cuidar el medi ambient. Per últim, recordar-vos que l’educació és no només un dret dels vostres fills i filles, sinó una obligació (a Primària i Secundària) i que només una escola presencial pot garantir un ensenyament amb equitat per a tots els i les alumnes.
 
 
5 de setembre de 2020