Ajuntament de Faura

L'AJUNTAMENT CREA QUATRE ESTENDARDS IL•LUSTRATS AMB MOTIUS SIMBÒLICS DE LES FESTES D'AGOST

fb


La Corporació pretén que el poble lluïsca d'una manera especial malgrat la suspensió de les celebracions festives a causa del coronavirus

Des del dia 8 d'agost, els veïns i veïnes de Faura podran adquirir en alguns dels comerços del poble els quatre estendards que l'Ajuntament ha realitzat en record de les seues Festes d'Agost que, enguany i a causa de la crisi del coronavirus, han hagut de ser suspeses. El disseny mostra imatges al·legòriques de les festes: la dansa, la música, Santa Bàrbara i el bou.

L'objectiu és que el municipi continue oferint una imatge festiva, en record del que hagueren estat aquestos dies, amb els balcons engalanats, com és habitual en les festes assenyalades.

Per a la confecció de les ensenyes, a més de dissenyar unes il·lustracions centrals molt actuals,  s'ha utilitzat com a font d'inspiració el tapís de les antigues cadires del poble que es conserven a l'ajuntament, que s'han representat recreant diversos fons adasmacats i florals. D'aquesta manera, passat i present s'han unificat en una creació singular i atemporal que servirà per a vestir el poble de festa qualsevol altre any en el futur. 

Els interessats podran comprar, per 15 euros cadascun, els estendards que estaran a la venda a "Ca Manolet", "Floristeria Sonya", "Administració de loteries Sants Joans" i "Restaurant El Celler".

Durant l'estat d'alarma i el confinament, les finestres i balcons es convertiren en protagonistes del poble, manifestant la resistència i esperança en el futur. Ara, eixos mateixos balcons ens recordaran amb els estendards que Faura no ha perdut el seu esperit fester, sinó que espera a temps millors per a celebrar el que enguany l'Ajuntament s'ha vist obligat a suspendre.

.  

 

 

7 d'agost de 2020