Ajuntament de Faura

NOVA EDICIÓ DEL CONCURS D'APARADORS NADALENCS A PEU DE CARRER I VIA FACEBOOK

fb


Es podrà votar fins al 24 de desembre

L'Ajuntament ha convocat la huitena edició del Concurs d’Aparadors Nadalencs, amb el que es pretén impulsar l'animació comercial i crear un ambient nadalenc i festiu que cree una bona imatge comercial de Faura en aquestes dates tan assenyalades. Des del dia 5 de desembre, els aparadors estan a punt per a rebre la visita del jurat, que valorarà la creativitat, la innovació, l’originalitat, la il·luminació i la integració amb el gènere del comerç. Es premiarà als tres millors aparadors.

Concurs d'Aparadors Nadalencs via Facebook

A més, com ja es va fent des de fa quatre anys, s’ha convocat una nova campanya via Facebook del Concurs d’Aparadors Nadalencs, en què els internautes podran votar l’aparador que més els agrade entre els 10 comerços que participen. La votació, que es realitzarà donant "m'agrada" a una de les fotografies dels aparadors a través de la pàgina de Facebook de l'Ajuntament (https://www.facebook.com/fauraayuntamiento), estarà oberta entre el 14 i el 24 de desembre. Entre tots els ciutadans que participen en les votacions a través de Facebook enguany se sortejaran 4 vals de compra de 50 €, que s’hauran de gastar en els comerços que han participat en el concurs.

 

BASES DEL CONCURS D'APARADORS NADALENCS A FACEBOOK

  • El concurs tindrà lloc en el perfil de l'Ajuntament en Facebook (@fauraayuntamiento) entre el 14 i el 24 de desembre.
  • L'Ajuntament publicarà un àlbum amb totes les fotos dels comerços participants.
  • Per a poder ser participant en el concurs d'aparadors nadalencs, l'usuari deurà ser fan de la pàgina de l'Ajuntament, donant "M'agrada" al perfil de Facebook.
  • Entre el 14 i el 24 de desembre es podrà votar la foto de l'aparador favorit de cada usuari fent clic en "M'agrada".
  • Només es pot votar a UNA Si l'usuari clica en "m'agrada" en més d'una foto del concurs serà desqualificat i el seu vot no serà comptabilitzat.
  • En el cas dels comerços que publiquen més d'una foto del seu aparador, només es podrà votar a una d'elles.
  • Els participants entraran en el sorteig de 4 vals de compra de 50 euros, que s'hauran de gastar en els comerços participants en el concurs del 28 de desembre de 2019 al 6 de gener de 2020.
     

11 de desembre de 2019