Ajuntament de Faura

NORMES D'ÚS DEL PARC DE LA RODANA A PASQUA

fb


Unes vinyetes realitzades per alumnat del CEIP Sant Vicent Ferrer seran instal·lades a la zona per il·lustrar algunes de les indicacions que cal respectar

Un any  més,i amb motiu de les festes de Pasqua, l’Ajuntament ha posat en marxa un dispositiu especial per a gaudir plenament del Parc de La Rodana, una gran zona d’esbarjo de 16.000 m2. Les normes d'ús que s'han establert pretenen incidir en la necessitat de ser respectuosos amb les instal·lacions i amb la resta d’usuaris. 

Enguany, també s'instal·laran diversos cartells al Parc de La Rodana amb vinyetes que il·lustren algunes d'aquestes normes, obra de l'alumnat de 2n de Primària del CEIP Sant Vicent Ferrer del curs 2017/2018.

NORMES D’ÚS DEL PARC DE LA RODANA.

(Pasqua 2019)

1.- El parc de la Rodana és per al gaudi de tots els ciutadans, i l'accés és lliure durant tot el dia excepte en la “zona d'acampada”, on només està permés durant l'horari d'obertura de les instal·lacions.

2.- Respecteu, en tot moment, estes normes, així com qualsevol indicació del personal de l'Ajuntament.

3.- Mantingueu un comportament respectuós amb la resta d'usuaris, mobiliari, instal·lacions i arbratge. En cas d'utilitzar equips de música, poseu-la amb un volum que no ocasione molèsties.

4.- GOSSOS. Queda prohibida la circulació i permanència de gossos en les zones pavimentades del parc i en tota la “zona d'acampada”. En les restants zones hauran d'anar subjectes amb corretja.

5.- RESERVA DE TAULES. Tant en el parc com en la “zona d’acampada”, les reserves se sol·licitaran, a partir de les 8 h, enfront dels paellers, al personal encarregat, qui assignarà la taula corresponent.

No es respectaran les reserves fetes sense seguir estes normes.

6.- RESERVA DE PAELLERS. Se seguirà el mateix criteri que per a la reserva de taules.

7.- Es permet la col·locació de taules i cadires, propietat dels usuaris, en les zones pavimentades, però no en les zones amb terra i arbratge.

8.- FOC. Únicament està permés encendre foc en les zones expressament destinades a això (paellers), sempre que no hi haja restriccions per risc d'incendi (segons nivell Previfoc). Es posarà en coneixement de les autoritats competents qualsevol incompliment d'este punt, que està qualificat com a infracció greu i sancionat amb multa entre 600 i  18.000 euros (Llei 3/1993 de la Generalitat Valenciana).

9.- Per a un millor manteniment i cura de les taules és obligatori posar mantell.

10.- Arreplegueu les deixalles i el fem, i depositeu-les en el contenidor adequat.

11.- Està prohibida la circulació de vehicles a motor, excepte per a l'accés a les zones d'aparcament.

12.- No useu els lavabos per escurar les vaixelles i útils de cuina. Feu servir les piques exteriors.

13.- El parc infantil és per a menors de 12 anys.

14.- No tireu coets en la “zona d'acampada” perquè hi ha risc d'incendi.

15.- No es permet el vol de catxirulos pel perill degut al cablejat de mitjà tensió.

 

 

 

 10 d'abril de 2019