Ajuntament de Faura

INFORMACIÓ RELATIVA AL CENS ELECTORAL I VOT PER CORREU

fb


Eleccions Generals i Autonòmiques de 28 d'abril del 2019

Entre els dies 11 i 18 de març, ambdós inclosos, estarà exposat al públic a l'ajuntament (a la plaça mestre Enric Garcés) el CENS ELECTORAL per a les Eleccions Generals i Autonòmiques del pròxim 28 d'abril de 2019, a fi de que tots els veïns i veïnes empadronats/des a Faura puguen comprovar la seua correcta inscripció en les llistes de votació i, si escau, fer les reclamacions oportunes.
 
Per garantir el dret al vot, també és convenient fer la CONSULTA INFORMÀTICA dels llistats electorals, que s'haurà de realitzar personalment des de la seu electrònica de l'Ajuntament de Faura (faura.sedelectronica.es), en l'apartat "Eleccions 2019 - informació general", mitjançant un certificat electrònic.
 
D'altra banda, s'ha obert el termini per a sol·licitar el VOT PER CORREU per a les Eleccions Generals i Autonòmiques del pròxim 28 d'abril.
 
Des del 5 de març i fins al 18 d'abril, les sol·licituds estan disponibles en les oficines de Correus de tota Espanya. Porta el teu DNI, passaport o permís de conduir per a sol·licitar-ho. S'accepten si estan caducats però han de ser originals, en cap cas fotocopies.

  • Del 8 al 21 d'abril rebràs la documentació i instruccions per a votar en el domicili indicat en la sol·licitud.
  • Fins al 24 d'abril pots portar el teu vot a una oficina de Correus. Serà cursat com a correu certificat i urgent, amb caràcter gratuït.

 

Si tens més dubtes sobre el procediment visita:  http://www.infoelectoral.mir.es/voto-por-correo-desde-espana

 


 

 

12 de març del 2019