Ajuntament de Faura

L'OBRA DE TEATRE 'SIN GÉNERO DE DUDA' COMMEMORARÀ EL 25N

fb


L'espectacle tindrà lloc a la biblioteca de Faura, DISSABTE, 15 de desembre, a les 19 hores

Com a part de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra la Dona i dins de la programació cultural de "Viu La Biblio", la companyia de teatre TeatreVESTeatre oferirà a la biblioteca l'espectacle "Sin género de duda". L'Ajuntament ha inclòs aquesta funció dins dels actes que tindran lloc "per recordar que "encara convivim diàriament amb la violència de gènere", segons explica la regidora de Cultura, Consol Duran.

Duran ha apuntat que "aquesta lacra no es redueix a les xifres de dones que denuncien o que, malauradament, han sigut assassinades, sinó que la violència masclista està també en actuacions del dia a dia, que quasi passen desapercebudes", ha apuntat.

Així, l'obra de teatre, dirigida per Sonia Ortiz i amb els textos d'Irina Bilalovic, posa en escena el maltractament cap a les dones com a fenomen social encara estés i arrelat profundament en la majoria de cultures. La història convida a l'espectador a reflexionar sobre la relació de la dona i l'home en la nostra societat a través de les situacions que tots vivim diàriament.

L'espectacle, que tindrà lloc dissabte, 15 de desembre, a les 19 hores, posará el punt i final a un intens programa d'activitats culturals que l'Ajuntament ha preparat en la biblioteca. Sota l'epígraf de "Viu La Biblio", l'edifici ha acollit durant els mesos de setembre, octubre i novembre un taller d'enoliteratura, música, poesia i, inclús, la projecció d'un documental.

 

 

 

7 de novembre de 2018