Ajuntament de Faura

COMENÇA LA TEMPORADA DE PISCINA A FAURA

fb


Els veïns i veïnes podran gaudir del bany en la instal·lació municipal a partir de l'1 de juny

Com cada any, l'1 de juny la piscina municipal de Faura tornarà a obrir les seues portes, oferint un lloc més d'esplai per a la població del nostre terme municipal i de la resta de municipis de Les Valls. L'abonament per a tota la temporada de piscina serà de 10 euros, per als majors de 3 anys que estiguen empadronats més de 6 mesos al poble. L'entrada per als menors de 3 anys serà gratuïta.

També és possible adquirir un abonament de 10 sessions; de 30 o optar per l'entrada simple a la piscina, que pot variar entre l'euro i els 4 euros, depenent del grup d'edat i de si la persona està empadronada a Faura o no.

De dilluns a divendres, s'impartiran diversos cursos de natació destinats a tots els públics, des de bebés a adults, passant per l'aquaeròbic. A més, els més majors podran també realitzar exercici físic en l'aigua gràcies al cursos de "Natació Salut", centrats en millorar la condició física en les edats més avançades.

Hi haurà tres torns per als cursets, que començaran a oferir-se el 4 de juny. Aquest primer torn finalitzarà el 26 de juny i, un dia després, s'iniciarà el segon torn que acabarà el 19 de juliol. L'últim torn dels cursets durarà entre el 20 de juliol i el 1 d'agost. El preu d'aquestes classes aquàtiques serà de 40 euros o de 25 euros, en cas que l'usuari disponga del Carnet Esportiu Municipal (CEM). Per als majors de 65 anys, cada curs tindrà un preu de 25 euros o de 15 euros, si disposen del CEM.

Les persones interessades poden passar a apuntar-se als cursets a les oficines del pavelló municipal de dilluns a divendres de 9 a 13 hores o dimarts i dijous de 16:30 a 17:30 hores i de 19:30 a 20:30 hores. El curs es pot pagar a qualsevol entitat bancària de Faura o a les mateixes oficines esportives del pavelló amb targeta de crèdit. També es pot fer, al mateix temps, l'abonament a la piscina i el CEM sol·licitant-ho per correu electrònic a actiesports@fauraweb.net, on s'haurà d'enviar les dades personals i una foto de carnet.

 

31 de maig de 2018