Ajuntament de Faura

ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE L'ESCOLA D’ESTIU

fb


Se celebrarà del 2 al 31 de juliol. El termini d’inscripció finalitza el 8 de juny.

Amb l’estiu arriba un bon moment per fer un canvi en les rutines del dia a dia, de canviar els llibres per activitats lúdiques, esportives i refrescants.

Com des fa més 20 anys, l’escola d’estiu és una de les activitats més esperades pels  xiquets i xiquetes ja que els hi ofereix una forma diferent de passar les vacances durant el mes de juliol.

Els xiquets i les xiquetes entre 4  i 13 anys gaudiran de l’escola d’estiu des del 2 al 31 de juliol.

El termini d’inscripció i de pagament és fins el DIVENDRES 8 de JUNY. El pagament es podrà fer al compte bancari de l’Ajuntament o bé amb targeta de crèdit a les oficines de l’Ajuntament o al pavelló multiús. No s’admetrà cap inscripció que no aporte el justificant de pagament i no es presente en el termini especificat. Cal presentar la instància en les oficines municipals o al pavelló multiús. Les PLACES són LIMITADES.

Les opcions per a escollir són:

ESCOLA D’ESTIU (SENSE NATACIÓ), 30 €

ESCOLA D’ESTIU + 1 CURSET DE NATACIÓ, 70 € / 55 € amb CEM (*)

ESCOLA D’ESTIU + 2 CURSETS DE NATACIÓ, 110 € / 80 € amb CEM (*)

(*) Carnet Esportiu Municipal

Es recorda que el curset de natació comença abans que l’escola d’estiu. Que el dia 23 de juny es fan les proves de natació, a partir de les 10 h, i que el curset comença el dilluns 25 de juny. L’escola d’estiu és compatible amb el curset de natació en el sentit en què en el moment que se superposen ambdues activitats, els monitors i monitores de l’escola d’estiu es fan càrrec de portar als vostres fills a la piscina.

 

 

 

25 de maig de 2018