Ajuntament de Faura

RESOLUCIÓ DE PROBLEMES AMB EL SENYAL TDT PER LA INSTAL•LACIÓ DEL 4G

fb


Els veïns afectats poden solucionar gratuïtament el problema contactant amb l'empresa Llega800

Els serveis mòbils de nova generació LTE sobre la banda de freqüències de 800 MHz dels principals operadors mòbils, comercialment denominats com a 4G, es trobaran disponibles a Faura pròximament. La prestació dels serveis mòbils en aquesta banda pot comportar l'aparició de determinades afectacions en la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT), ja que s'utilitzava anteriorment per al servei de TDT.

Estes xarxes 4G, sobre esta nova banda de freqüències, arriben per a millorar la velocitat de connexió a internet, serveis de televisió sota demanda, descàrregues de música, així com desenes de nous serveis que veuran la llum en els pròxims anys, permetent aconseguir velocitats de fins a 150Mbps, velocitats que en molts casos superen a les que disfrutem actualment en les nostres llars amb les línies fixes d'ADSL. La tecnologia 4G permet oferir la millor cobertura en interiors i la major extensió de cobertura possible.

Però, l'aparició del 4G pot suposar problemes en la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT). Per a solucionar-los, el Ministeri d'Indústria, Energia i Turisme, a través de l'Orde IET/329/2015, de 26 de febrer de 2015, ha establit el procediment d'actuació per a garantir que les molèsties als ciutadans siguen mínimes i la seua solució gratuïta.

Així, els afectats tenen a la seua disposició un telèfon d'atenció gratuït, 900 833 999, el mail ayuda@llega800.es i la pàgina web www.llega800.es, on poden recórrer tots els usuaris per a sol·licitar l'actuació d'un tècnic que puga restablir el servei TDT. Tot això sense cap cost per a l'usuari.

 

16 de febrer de 2018