Ajuntament de Faura

LES VALLS ESTRENA EL CONTENIDOR MARRÓ

fb


Es tracta del nou servei de recollida de residus de matèria orgànica
 
 

Des del dia 17 de gener, s'han distribuït en els cinc municipis que comprenen Les Valls els contenidors de color marró, que formen part del nou servei de recollida selectiva de matèria orgànica. Amb la implantació d'aquestos nous contenidors en els carrers del municipi es posa en marxa una nova modalitat que millorarà la recollida selectiva dels residus i proporcionarà avantatges positius en termes ambientals.

En el nou contenidor de brossa orgànica de color marró aniran les restes de pells i restes de fruites, verdures, carn, peix i altres menjars; peles d'ou, marisc, fruita seca; aliments en mal estat o caducats, restes de pa, pòsits de cafè i infusions; petxines, espines de qualsevol animal o vegetal ja consumit. Aquestos residus orgànics s'hauran de dipositar en el contenidor marró en borses plàstiques de qualsevol tipus.

El cronograma de recollida dels contenidors s'efectuaran segons les necessitats del servei i les condicions climatològiques. De moment, està previst que la recollida siga els dimecres de cada setmana en tots els municipis de Les Valls.
 

 

23 de gener de 2018